понеделник, 13 юни 2011 г.

В С И Ч К И М Ъ Ж Е С А П О Л У Д Е Л И


Има два типа мъже - смотани и смотани, които се правят на отворени. Общото между тях е, че все искат нещо, най- често недостижимо. Бързи пари, мощни коли, яки мацки, а и ако може малко обич и вярност няма да е зле.

Нека видим сега какво дават:

Мъжество ... под формата на заповеди, своеволия и вдигане на тежки чаши.

Сигурност и спокойствие в негово присъствие - разбирай по-малко приказки и повече действие от страна на жената.

Любов - рядко, но качествено с няколко повторения.

Пари - когато има и когато е в настроение за харчене.

Грижа - ежедневна след 11 вечерта и понякога през почивните дни.

Та така, нашите мъже искат, нашите мъже дават. И как става това на практика:

Любов от пръв поглед - вижда те, пожелава те, старае се да вземе номера ти (в краен случай се задоволява с фейсбука ти). Следва осъществяване на пръв контакт. В най-добрия случай след 3-4 дни той звъни. Иска да те види, важна си му. Съгласяваш се. И какво прави този настоятелен мъж? Не се появява! Просто решава, че вече не си му важна:))), но не забравя да ти звънне след 10 дни да каже, че дядо му е починал и той много страда и се надява точно ти да го успокоиш . Какво решаваш да направиш ти. Честно казано. Нямам идея:)


Привличане от общ характер - той те познава отдавна или наскоро сте се срещнали в мрежата. Той те смята за адски забавна, интересна, че дори и умна на моменти. След многократни разговори из нета и по телефона, или след случайна среща на парти, той вече знае - иска те! Кани те, моли те! Ти се съгласяваш, ама защо ли... Не си много сигурна. Май е заради неговия ентусиазъм. Грешка! Виждате се. Отделяш му внимание и го забавляваш, даже не държиш той да плати, въпреки че е първа среща от този вид. И какво става после? Дали сте преспали или не, не е толкова важно:) той губи интерес тотално. Няма нет, няма телефон, няма го. Сигурно баба му е умряла и той не може да се съвземе още.

Ти го сваляш, защото той не може теб. Просто е дърво!

Усещаш, че те харесва и леко му помагаш като случайно се оказваш с него на бара, в магазина, на спирката. Той е смутен, ти си развълнувана. Пускаш някоя "отключваща" реплика от рода на " Днес е ужасен/прекрасен ден", той се усмихва свенливо, чуди се какво да каже и измънква нещо, което само извънземните биха разбрали, но ти не се отказваш. Запознавате се, разменяте координати и започват големите мъки. Онлайн той се осмелява да се закача с теб и дори да флитрува. Напредък голям! Но почакай! Време за кафета няма, защото е адски зает. По барове не ходи, защото не пие и не танцува. Остава ти последна опция - да отидеш у тях, защото той по чужди къщи индивидуални посещения не прави. Той разказва, че ще се радва, само че споменава нещо за след 3 седмици. Толкова ентусиазъм кипи от него, че на теб ти писва. Спираш комуникация с него и внезапно той се включва от нищото с предложение да се видите на автомивката, докато му освежават колата. Скучно ти е и се съгласяваш. Този път той е малко по-малко дървен, до момента, в който не му звънва телефона и той спешно трябва да свърши нещо. Ти го разбираш, все пак го чакат на легло

Има и друг тип дървета - ебливи.

Желае секс с теб повече от всичко на света. Ти се дърпаш, не си сигурна, заета си. Мига, в който ти си готова - той вече не си вдига телефона, не отговаря ма смс-и, спира да се появява в мрежите. И това само 2 дни след всички обяснения, че ще спре света, само за да ти остане час за него.

В С И Ч К И М Ъ Ж Е С А П О Л У Д Е Л И... И то изведнъж, и то наведнъж:)

13 коментара:

  1. Аз само не разбрах дали Пламен се съгласи или не с публикацията :)

    ОтговорИзтриване
  2. нямате късмет да срещнете истински мъже! това е жалкото:))))

    ОтговорИзтриване
  3. Пламене, те са май вече от тия дървета, дето са на изчезване, хаха :) Ти, ако си, култивирай малко занапред :)

    ОтговорИзтриване
  4. имам две момичета, не ми стига силата за момчета:)))

    ОтговорИзтриване
  5. С нетърпение очаквах някой да защити нормалните мъже:)

    ОтговорИзтриване
  6. :))) Доста феминистка поставена гледна точка. Напоследък в блог-сферата чета подобни постове тип 'жени се оплакват от мъжкото съсловие'.... Разбирам, че съзнанието ви е заето от филми като 'Секса и града' и сп. Космополитън, и сигурно е яко да се изживяваш като Кари, но все пак не забравяме че е само филм.

    Не мога да отрека, че българските мъже сме късметлии да сме се родили в тази страна и сред толкова много красиви жени. Признавам, че не ви е лесно да изберете перфектният - но трябва да знаете, че него го няма. Не съществува :)

    Приемете БГ мъжете с техните минуси и плюсове и всички ще бъдем щастливи :)

    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  7. Biser, и аз съм против мрънкането без причина, против съм и измислените феминистки глупости, против съм и жените да се правят на Лили Иванова, но не мога да отрека, че всички мъже са полудели и това рефлектира върху жените.

    Всичко, което описвам, е базирано на реални събития. Имам усещането, че вече на никой нищо не му е важно и заради това липсва елементарна комуникация между половете. Иначе българските мъже са си екстра, просто нещо им стана тия дни:)

    ОтговорИзтриване
  8. И мъже и жени има всякакви.

    ОтговорИзтриване
  9. "А ти какво мислиш?", подканя ме надписа над прозорчето с коментари.

    Мисля, че този пост ме усмихна. А напоследък такива ся рядкост. Все откриваме топлата вода. И съвсем не се усмихваме. Феминистична или не, Ради е позитивна. Качество, сравнено със земята и запътило се към изчезване. Ето това мисля. А мъжете ... дървета са. Дори моят възлюбен се казва Явор. Какво да го правиш, горканчо, той вина няма. Точка.

    ОтговорИзтриване
  10. Това с името Явор адски много ми допадна:) Вдъхнови ме даже да постна нещо за имената - мъжете - жените - отношенията им:) Благодаря:)

    ОтговорИзтриване
  11. Ето аз ще се опитам да защитя мъжете ей така за контраст :) Моят мъж е чудесен! За съжаление ми костваше много усилия от моя страна, за да го разбера. Той е от срамежливите или направо казано от "смотаните", та реално аз го свалих. Много е добър, много е разбран и толерантен, научи се да ббъде грижовен към мен и т.н. единствено романтиката не му е присъща. То се тръшках, то се цупих и накрая разбрах, че свестните мъже не са романтични (поне в повечето случаи). Романтичните мъже обикновено са женкари, които знаят какво искат жените и го използват, за да постигнат това, което те искат. Та като заключение ще кажа, че смотаните мъже на пръв поглед могат да се окажат нешлифовани диаманти :)

    ОтговорИзтриване

А ти какво мислиш?