сряда, 1 септември 2010 г.

Мръсни игри за млади жребци


Все по-често виждам наконтени лелки с младежи под ръка, които определено не са им синове. Замислих се какво толкова получават младите жребци от тези застаряващи лели и първата ми мисъл беше - пари. Но не било точно така. Изглежда мръсните игри са по-вероятният отговор. После идват финансовите облаги, вниманието и "обучението". И на фона на тези отговори се чудя "Какво ни остава на нас младите жени, ако връстниците ни са привлечени изцяло от наборите на майките ни?"

Креативност!

Не стига, че конкуренцията помежду ни е жестока, а сега трябва да се борим и с още един враг - възрастната жена. Има повече опит, знае какво точно иска и е готова да плаща. Ходи се бори ти, ако можеш. Вярно е, че все още имаме малко предимство и то е младостта ни, но на фона на плюсовете на лелите...и тя не е актуална. Не ни остава нищо друго, освен да сме конкурентноспособни на пазара на любовта:

* Да определим какво искаме и да му го покажем
* Да сме независими, така че да подчиним мъжа
* Да знаем повече от него, за да се учи той от нас
* Да имаме такива сексулани желания, че той да се чуди как да ги задоволи
* Да се грижим за него както майка му би се грижила
* Да го критикуваме, за да се чувства млад


И още и още...

Момичета, нека маркираме територия! Нека секси жребците да не се подлъгват по възрастни жени, само защото днес ние сме млади и не знаем точно какво искаме:)

5 коментара:

  1. Интересно, интересно! Повечето звездички ми допадат има потециал, слагам удивителна на 2-рата, като предположа, че на някой може и да му харесва, НО! Последната "Да го критикуваме, за да се чувства млад" спокойно можеж да я изтриеш. :)

    ОтговорИзтриване
  2. "А да не го критикуваме" добре ли е:)?

    ОтговорИзтриване
  3. OOOOOOOOO shamarko...moga da pisha mnogo po temata za i protiv razsajdeniata...parvo kak shte sme nie na vazrastta na vaprosnite "leli"??? Dali pak niama da sme kato tiah, dali niama da privlichame sashto toalkova mladejite?? Nikoi neznae! A dali tova ne e samo tendencia? Modna tendencia naprimer? A dali pak neshtata v jivota ne se promeniat, a imenno jenata naddeliava maja vav vsiako edno otnoshenie - rabota, intelekt, sigurnost, samostoiatelnost i t.n. - i biagaiki ot tazi deistvitelnost te se kriat zad golemite kaki i po-vazrastnite jeni s "due palle cosi" kakto se kazva na italianski??
    Spored men moje da se komentira mnooooooooooooogo po temata i sas sigurnost vinata ne e nito v maja, nito v "leliata", nito v nas gotinite mladi nezavisimi jeni!
    A iskash li da si govorim zatova kolko maje sa ostanali po sveta, maje v istinskia smisal na dumata! Na edin maj mu se padat pone 15 jeni minminminimum....hihi

    ОтговорИзтриване
  4. Ехе, Шамаро, наистина имаш много да споделиш:) Четейки твоето послание се сетих за сериала "Агнешко" (на англ. Cougartown)и си мисля "Нищо чудно и ние след някоя друга годинка да скачаме на агнешко и да плащаме смело за прищевките си":)

    ОтговорИзтриване
  5. Добави и точка "Да изпъкваме от тълпата", защото тълпата вече прилича на... мацано дупе с тикви и масова кифлонизация.

    ОтговорИзтриване

А ти какво мислиш?