петък, 13 август 2010 г.

Къде на море ...в Лозенец или в Слънчев бряг


Хей, "измислените", как е в Лозенец? Срещате ли се с "всякакви" хора или само с "интелектуалци" и чат пат "преуспели мутри"? Носите ли си гривничките "Power Balance"?

Слънчев бряг отшумя, време е за Лозенец. Или защо не и за двете по малко.
Последните няколко лета всички party animals се отправят към Слънчев бряг. Кой да покаже Мерцедес, кой силикон, а други да се напият, напушат и надрусат дружно по пътя към поредното събитие със световноизвестен DJ.

Тази година, обаче, party туристите разделят бюджета и времето си между Sunny Bitch и Лускозенец. И последното се различава от първото с това, че партито е "по-различно". Дискотеки и увеселителни заведения почти липсват. Чужденци също. И все пак има един голям плюс и той е Social Clubs, където застаряващите купонджии се събират и по цяла вечер само си говорят. Танци липсват в цялото село. И въпреки това на "софианци" им се нрави точно този курорт. Дали е във въздуха, или е в хората, или просто е в липсата на разни неща, купон все пак има.

Грабвайте настроението и някоя кредитна/дебитна карта и потегляйте. Първо към едното, после към другото село и накрая може да стигнете до Варна. Who knows:)

4 коментара:

  1. Алиса от луната13 август 2010 г. в 13:14

    Хм, има доста места на които да изпиеш по няколко коктейла, без разярени тинейджърки да ти скачат по краката и пияните им половинки да крещят. Поне на мен ми се струва, че това привлича голяма част от хората там. Ама пък няма ВИП-ове, което си е направо тъжно. А и гривничките май ще се окаже, че не работят или са демоде. Тогава вече ще настане една суматоха...

    ОтговорИзтриване
  2. Това с гривните винаги много ме е забавлялало, и Sunny Beach и "Лускозец" са same shit :)
    Но и на двете места може да ти е супер парти :)
    Моето бест парти е Кариби ... малък и уютен плажен бар в Бургас ... и точно натам се запътвам аз ... :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много яка и забавна статийка :)

    ОтговорИзтриване
  4. Samo che ne gi iskame vsichki na Lozenetz inache shte stane kato Sunny Beach..xixixixxi

    ОтговорИзтриване

А ти какво мислиш?